Bouwkundige beveiliging, van advies tot uitvoering

Home > Over doorcare

Over Doorcare

Doorcare richt zich specifiek op toepassingen op het gebied van veiligheid welke vallen onder de noemer bouwkundige beveiligingsmaatregelen.

Deze bouwkundige beveiligingsmaatregelen worden toegepast op allerlei objecten; van woonhuizen tot omvangrijke bedrijfs of overheidsgebouwen.

Bij woonhuizen draait het meestal om inbraakwering en bescherming met gecertificeerde sloten en cilinders en een kluis of brandkast. Doorcare geeft advies over de maatregelen en voert deze voor de opdrachtgever uit.

Hoe groter de gebouwen worden en hoe meer mensen zich toegang moeten kunnen verschaffen, hoe complexer de maatregelen zijn. Doorcare adviseert bij deze complexe projecten over alle zaken die met de bouwkundige beveiliging te maken hebben; zoals sleutelplannen, toegangscontrolesystemen, vluchtdeur techniek, compartimentering, hang en sluitwerk en deuren. Naast advies neemt Doorcare ook het projectmanagement en uitvoering op zich.

Doorcare is opgericht door Paul van Engelen, na zijn loopbaan bij een multinational als expert op het gebied van bouwkundige beveiliging. Inmiddels zijn diverse opdrachtgevers door hem geholpen met beveiligingsvraagstukken. Kijk hier naar reacties van klanten.

Wilt u meer informatie over Doorcare en Paul van Engelen? Neem dan contact met hem op.