Iedere branche heeft specifieke uitdagingen

Home > Sectoren

Sectoren

Elke sector zijn eigen problematiek op het gebied van preventie. Doorcare heeft voor elke sector de juiste expertise in huis.

Kies hier uw sector:

Overheid & Instellingen

De publieke sector wordt geconfron- teerd met aldoor complexere preventievraagstukken. Doorcare biedt ondersteuning bij de aanpak van deze materie.

Lees meer

Aannemers & Technische diensten

Aannemers maken steeds meer gebruik van specialistische kennis. Doorcare voorziet aannemers en technische diensten van expertise op het gebied van deuren afhangen.

Lees meer

Installateurs

Technische installatiebedrijven schakelen Doorcare in voor de uitvoering van bouwkundige beveiligingsmaatregelen bij hun klanten.

Lees meer

Bedrijven

Ieder bedrijf heeft de noodzaak tot preventieve maatregelen. Doorcare adviseert over de juiste maatregelen en levert en installeert de juiste toepassingen op het gebied van bouwkundige beveiliging.

Lees meer

Particulieren

De juiste bouwkundige maatregelen, zoals bijvoorbeeld gecertificeerd hang en sluitwerk, vormen de basis van preventiemaatregelen. Doorcare adviseert particulieren over preventieve maatregelen en zorgt voor de installatie.

Lees meer

Doorcare

Doorcare richt zich specifiek op toepassingen op het gebied van veiligheid welke vallen onder de noemer bouwkundige beveiligingsmaatregelen.

Lees meer