volledige bouwkundige beveiliging en uitvoering onderhoud en reparatie

Home > Sectoren > Bedrijven

Bedrijven

Is uw bedrijfspand daadwerkelijk afdoende beveiligd tegen inbraak? Doorcare verzorgt voor bedrijven alle bouwkundige preventie toepassingen. Daarnaast verzorgen wij ook onderhoud en reparatie van uw voorzieningen. Doorcare is gespecialiseerd in het volgende:

Hang en sluitwerk
Zowel de sloten van alle deuren aan de buitenzijde van het pand als de inpandige veiligheidsdeuren dienen voorzien te zijn van cilindersloten. Uw deuren dienen te zijn voorzien van zogenaamd veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. De ramen moeten zijn voorzien van veiligheidssloten. Lees meer over hang en sluitwerk.

Cilinders
Doorcare staat garant voor een breed en zich steeds ontwikkelend assortiment cilinders voor sluitsystemen. Lees meer over cilinders.

Kluizen en brandkasten
Indien u gebruik maakt van een kluis controleer dan of deze vuurbestendig is en zorg ervoor dat de kluis stevig aan de vloer is bevestigd. Verander altijd de code van de kluis wanneer iemand van uw personeel met toegang tot de kluis uw bedrijf verlaat. Lees meer over kluizen en brandkasten.

Toegangscontrolesystemen
De voordeur dicht houden voor personen die niets bij u te zoeken hebben. Dat vereist een goed systeem en de nodige discipline. Lees meer over toegangscontrolesystemen.

Doorcare werkt uitsluitend met gecertificeerde onderdelen en systemen. Na oplevering kunnen wij u een kwaliteitsdocument overhandigen. Uw verzekeringsmaatschappij kan hierom vragen.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.